چگونه اختلال پردازش شنوایی می تواند املا را تحت تاثیر قرار دهد
نوشته شده توسط : فرزندان برتر
چگونه اختلال پردازش شنوایی می تواند املا را تحت تاثیر قرار دهد
آنچه که این است: شرطی که باعث می شود مغز برای پردازش آنچه که گوش می شنود، سخت باشد، مانند تشخیص تفاوت های ظریف در صداها که کلمات را تشکیل می دهند.
اتصال املا: کودکان مبتلا به اختلال پردازش شنوایی (APD) برای پردازش و تشخیص صداهای شنیداری تلاش می کنند.
این می تواند به دنبال درس های املای معلم، به ویژه در کلاس های پر سر و صدا باشد.
مشکلات خاص: اگر یک کودک گفته شود هفتاد کلمه را طلسم کند، ممکن است هفده را بنویسد. او ممکن است صداهای واضح را پخش کند یا نظم هجا را اشتباه بگیرد.
او همچنین ممکن است برای درک و پیگیری جهت چند مرحله ای تلاش کند.
استراتژی هایی که سعی می کنید: بچه ها را با APD دور از درها و پنجره های پر سر و صدا و نزدیک معلم قرار دهید تا بتوانند چهره او را ببینند.
تست املا یک به یک در یک اتاق آرام و یا با هدفون پخش ضبط از کلمات که نیاز به املای.
گفتار درمانی می تواند به بهبود درک صداهای فردی در کلمات کمک کند. همچنین ممکن است بچه ها مهارت های گوش دادن فعال را توسعه دهند.

به ناتوانایی های کودک یا نوجوان در کسب مهارت های مورد انتظار در خواندن و نوشتن، تکلم ، کاربرد شنوایی ، استدلال ریاضیات در مقایسه با سایر کودکان همسن و با توانایی هوشی مشابه اطلاق می شود .

اختلالات یادگیری سه دسته است :

1- اختلال در خواندن 2- اختلال در ریاضیات 3- اختلال در بیان نوشتاری

اختلال خواندن :

پیشرفت در خواندن پایین تر از حد مورد انتظار با توجه به سن کودک آموزش و هوش او تعریف شده است به گونه ای که در موقعیت تحصیلی یا فعالیت روزمره که مستلزم خواندن است ایجاد تداخل می کند . این اختلال با نقص توانایی برای شناخت واژه ها ، خواندن کند و نادرست ، فهم ضعیف در غیاب هوش پایین یا نقص حس قابل ملاحظه مشخص است . کودکان مبتلا به این اختلال موقع خواندن اشتباهات متعدد مرتکب می شوند . این اشباهات با حذف ، افزودن و . . . مشخص است . در تفکیک حروف از نظر شکل و اندازه دچار اشکال هستند . گاهی حروفی را که باید خوانده شوند پس و پیش می خوانند .

اختلال در ریاضیات :

پیشرفت در ریاضی پایین تر از حد مورد انتظار با توجه به سن کودک ، آموزش و هوش او تعریف شده است . کودکان مبتلا در یادگیری و یادآوری ارقام دچار اشکال هستند . واقعیت بنیادی در مورد رقم ها را نمی توانند به خاطر بسپارند . در محاسبه کند و فاقد دقت هستند . پیشرفت ضعیف در 4 گروه مهارت شناسایی شده : 1- مهارت های زبانی (فهمیدن ، نام بردن ، اصطلاحات ریاضی ، فهمیدن و نام بردن عمل ها و مفاهیم ریاضی )

2- مهارت های ادراکی : شناختن و خواندن رفتار های عددی یا نشانه های حساس و گروه بندی ارقام
3- مهارت های ریاضی : رعایت مراحل ریاضی ، شمارش اشیا ، یادگیری جدولضرب.
4- مهارت های مربوط به توجه : کپی کردن درست ارقام ، به خاطر سپردن ارقام و . .
ویژگی های کلی عبارتند از اشکال در اجزا مختلف ریاضیات نظیر یادگیری اسم اعداد به خاطر آوردن نشانه های جمع و تفریق ، یادآوری جدول ضرب ، تبدیل مسائل واژه ای به جای انجام محاسبه با سرعت مورد انتظار .

اختلال بیان نوشتاری :

پیشرفت پایین تر از حدمورد انتظار با توجه به سن و آموزش ناتوانی در نوشتن مشتمل است بر هجی کردن ضعیف ، اشتباه در دستور (نقطه گذاری ) ، دست خط بد . کودکان مبتلا ، در هجی کردن کلمات و بیان افکار خود طبق قوانین دستوری اشکال دارند در پاراگراف بندی ضعف دارند . علیرغم یادآوری های مکرر فراموش می کنند که پایان جمله نقطه بگذارند .

 
 
 




:: برچسب‌ها: اختلالات یادگیری , اختلال در خواندن - اختلال در ریاضیات - اختلال در بیان نوشتاری ,
:: بازدید از این مطلب : 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 اسفند 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: